Klíčky ROKETA 10 g
38 Kč
Vláknina a mastná kyselina omega-3 obsažené v klíčcích rukoly stimulují chuť k jídlu, zjednodušují trávení a čistí organizmus. Klíčky rukoly mají příjemnou chuť a mohou být konzumovány jak za studena, tak i po tepelné úpravě.
-
Klíčky ROKETA
Vláknina a mastná kyselina omega-3 obsažené v klíčcích rukoly stimulují chuť k jídlu, zjednodušují trávení, čistí organizmus od toxických látek, posilují imunitní systém, zlepšují krevní oběh a působí antibakteriálně a jako prevence proti rakovinovým nádorům. Klíčky rukoly stejně jako listy se používají jako afrodiziakum. Klíčky rukoly mají příjemnou chuť a mohou být konzumovány jak za studena, tak i po tepelné úpravě.
Příprava klíčků:
Klíčení je velmi jednoduché, zejména pokud použijete nádobu na klíčení Mungo, Toraf aj. Při postupu podle návodu jsou klíčky připravené pro použití za 3-6 dnů.
Doba namáčení: rosit 3-5x denně
Doba klíčení: 4-6 dnů
Ideální teplota: cca 20 °C
Sklizeň při velikosti: 1-3 cmPřed konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.
Obsah: 10 g
-
Hmotnost 0,014 kg Rozměry 17 × 12 × 2 cm