Klíčky FAZOLE ADZUKI 50 g
38 Kč
Klíčky adzuki jsou velmi chutné, křupavé s mírně sladkou ořechovou příchutí. Výborné pro každou asijskou kuchyni používající koření kari, a jako přísada nebo základ pro přípravu sladkých pokrmů.
-
Klíčky FAZOLE ADZUKI
Klíčky adzuki jsou bohatým zdrojem lehce stravitelných bílkovin, díky kterým mohou vegetariáni použít fazole adzuki jako skvělou náhradu masa. Jejich červeno-hnědá semena jsou ceněna pro látky podporující zdraví a zdravé hubnutí. Klíčky adzuki jsou velmi chutné, křupavé s mírně sladkou ořechovou příchutí. Výborné pro každou asijskou kuchyni používající koření kari, a jako přísada nebo základ pro přípravu sladkých pokrmů.
Příprava klíčků:
Klíčení je velmi jednoduché, zejména pokud použijete nádobu na klíčení Mungo, Toraf aj. Při postupu podle návodu jsou klíčky připravené pro použití za 3-6 dnů.
Doba namáčení: 8-12 hodin
Doba klíčení: 3-4 dny
Ideální teplota: cca 20 °C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 1-3 cmPřed konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.
Obsah: 50 g
-
Hmotnost 0,054 kg Rozměry 17 × 12 × 2 cm